«Ραγίζει» καρδιές ο Λέο Μάτος: «Θα δώσω και το αίμα μου για τον ΠΑΟΚ»

Χάρης Εμμανουηλίδης03 Οκτωβρίου 2020

Από την πόρτα της εξόδου στην επιστροφή στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, ο Λέο Μάτος μέσα σε ένα βράδυ είδε πως υπολογίζεται ξανά από τον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι είχε μπει στον «πάγο» και φλέρταρε με μία ομάδα της Βραζιλίας.

Χθες αργά το βράδυ ο Γιώργος Σαββίδης μέσω των κοινωνικών δικτύων, έστειλε το μήνυμα επιστροφής του Βραζιλιάνου, ενώ λίγες ώρες αργότερα ο έμπειρος αμυντικός συγκλονίζει μέσα από τη δική του τοποθέτηση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ξέρεις ότι όταν ζητάς μια λύση από τον Θεό στα προβλήματά σου και ο Θεός σε εκπλήσσει και σου δίνει μια καλύτερη λύση, δέκα φορές από αυτή που ζήτησες; Ναι ο Θεός με εξέπληξε ξανά. Ναι δυστυχώς ήταν να φύγω από την ομάδα που είχα μάθει να αγαπάω τα τέσσερα τελευταία χρόνια, για να πάω να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Βραζιλία. Είμαι πολύ ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, στην διοίκηση και στο τεχνικό τιμ, για την ευκαιρία να μείνω εδώ στον ΠΑΟΚ, μετά από κάποιες συζητήσεις ήταν απόφασή μου να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.  

Αυτή η γενιά νικητών που έφτασε τον Ιούνιο του 2016, ήμουν ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ και θα δώσω το αίμα μου για να είμαι ο τελευταίος που θα φύγει. Όπως λέει ο πρόεδρός μας, ας γράψουμε τα ονόματά μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα, γι’ αυτό θα είμαι εδώ μέσα και έξω από το γήπεδο και εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στοργής».






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.