Λεκάκης: «Ο δήμαρχος και η διοίκηση δεν είναι απέναντι στους εργαζόμενους της καθαριότητας»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης μιλώντας για το ζήτημα που είχε προκύψει με τους εργαζόμενους της καθαριότητας και την τελική επίλυση του θέματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στο Metropolis 95.5: «Tαλαιπωρούμαστε μέσα στην βροχή όπως και όλοι οι θεσσαλονικείς. Η κατάσταση δεν είναι καλή αυτή την στιγμή με την νεροποντή. Έχει ρίξει πάρα πολύ νερό σήμερα, έχουμε και κάποιες πτώσεις δέντρων στη πόλη. Είναι μια δύσκολη μέρα όπως ήταν και η χθεσινή.

Φανταστείτε με όλη αυτή την νεροποντή να είχαμε και τα σκουπίδια. Βοήθησε πολύ η κουβέντα που κάναμε εδώ στον αέρα του Metropols 95.5, όπως βοήθησε και η απόφαση του δικαστηρίου. Το θέμα λύθηκε, τα σκουπίδια μαζεύονται κανονικά. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ούτε ο δήμαρχος ούτε η διοίκηση είναι απέναντι στους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν αυτά που τους αναλογούν. Αλλά θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους και το δημόσιο συμφέρον και την ευταξία της πόλης. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε όλες τις ενέργειες προκειμένου να δοθούν τα μέσα που ζήτησαν οι εργαζόμενοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.