Λείπει η πίστη αλλά και η τύχη!

Αρις Νικολάκης14 Δεκεμβρίου 2021

Το μη χείρον, βέλτιστον! Αν κι η… Μίντγιουλαντ κατά τους Δανούς δεν είναι τυχαία ομάδα. Δεν είναι όμως, κι ομάδα για να βάλει μαύρα ο ΠΑΟΚ μετά την κλήρωση μαζί της.. Αν και τα μαύρα, τα πολύ, τα πάρα πολύ μαύρα είναι το τρέχον χρώμα του. Ασορτί με την τρέχουσα αγωνιστική του κατάσταση!

Αλλά… Ποια Μίντιλαντ ή Μίντγιουλαντ; Θα μάς (σάς) … διδάξουν οι μύστες της δανέζικης προφοράς. Το ορθό να λέγεται αλλά… Είτε έτσι, είτε αλλιώς καταλαβαινόμαστε περί ποιας ομάδας πρόκειται. Τέλος πάντων.

Ποια Μίντιλαντ ή (τους προλαβαίνουμε τους μύστες) Μίντγιουλαντ; Ο ΠΑΣ είναι τώρα το θέμα για τον ΠΑΟΚ. Δος ημίν σήμερον, λέει η προσευχή. Κι έχει ο Θεός για αύριο. Μόνον με προσευχή πάντως, δεν περνά από τα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα.

Καθώς δε, διάγει την – επί Ιβάν Σαββίδη εποχή αναγέννησης σου – ίσως, χειρότερη περίοδο του, ο βαθμός δυσκολίας του αυριανού αγώνα εκτοξεύεται στα ύψη. Δεν θα ήταν μάλιστα υπερβολή, να λέγαμε… Και το λέμε… Ένα θαύμα θέλει ο Κυπελλούχος, υπό το υπέρβαρο τόσων απουσιών κι ελλείψεων, για να βρει αγωνιστική (κι ουχί μόνον) ισορροπία.

Γίνονται θαύματα τη σήμερον ημέρα. Φυσικά, γίνονται. Αρκεί να υπάρξει πίστη. Και δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, η πίστη στην ομάδα του, ως σύνολο παικτών είναι υπαρκτή στα λόγια. Στα έργα; Είναι ανύπαρκτη!

Εξαιρούμε τον προπονητή από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Μπορεί να είναι κι ο μόνος ο οποίος δείχνει και με έργα πίστη στο θαύμα. Παρά τον δυσθεώρητο όγκο λαθών του…

Λείπει η πίστη αλλά… Για να λέμε και των στραβών (όπου στραβοί: Οι παίκτες του Κυπελλούχου) το δίκιο, λείπει κι η τύχη. Στον Τιτανικό έσφυζαν από υγεία. Πνίγηκαν από ατυχία!

ΥΓ 1: Για να μην ξεχνιόμαστε. Ψάχνουν και ψάχνονται διοικητική και τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ για τα δημοσιεύματα στον ρουμανικό Τύπο; Εάν κι εφ’ όσον τα αφήσουν και περάσουν έτσι… Θεωρώντας δίχως έλεγχο τους πως είναι σύμπτωση… Θα τα βρουν ξανά μπροστά τους!

ΥΓ 2: Δε είναι απλά, θετική. Υπερθετική είναι η δέσμευση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμου Θεσσαλονίκης για την χρηματοδότηση των εργασιών της ανάπλασης στην περιοχή του μεγαλεπήβολου έργου της Νέας Τούμπας. Είπαν κι ελάλησαν Απόστολος Τζιτζικώστας και Κωνσταντίνος Ζέρβας…

ΥΓ 3: Άντε να δούμε, που αλλού θα κολλήσει η Νέα Τούμπα. Δίχως να εξαιρούμε οποιαδήποτε εμπλεκόμενη πλευρά για τα κολλήματα. Το πιάσατε το υπονοούμενο!

ΥΓ 4: Για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ… Επιμένουμε! Είχε πάρει λάθος δρόμο. Με μία νίκη δεν εξασφαλίζει τον ορθό. Δύο βαθμοί είναι η ουσία του τρελού πάρτι για τους φίλους του «δικέφαλου» αλλά…

ΥΓ 5: Πρώτον, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ τούς όφειλε και τους οφείλει ακόμη όχι ένα αλλά πολλά τέτοια πάρτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο αετός κι κόσμος τα φτερά του, για να πετάξει πέρυσι ψηλά! Και…

ΥΓ 6: Η μερική (με μια νίκη δεν καθίσταται ολική) επαναφορά ανέδειξε την πρέπουσα λειτουργία του οργανισμού της ΚΑΕ! Σε αυτήν τη λειτουργία οφείλεται η – έστω μερική – επαναφορά. Κι το πλήθος προοπτικών για την ολική, συνάμα…

ΥΓ 7: Αποχαιρετισμός σε μία εμβληματική για τη Θεσσαλονίκη μορφή. Τον Άγη Κυνηγόπουλο! Καλό Παράδεισο για τον αεί χαμογελαστό κι αισιόδοξο - έναν άνθρωπο, μια ανοικτή αγκαλιά - Άγη γενεών Θεσσαλονικέων. Καλό του παράδεισο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.