Legends 2004: Επιστροφή στις ποδοσφαιρικές γειτονιές Λιντάκι: Η συνέχεια της ποδοσφαιρικής δράσης από τους Πρωταθλητές Ευρώπης το 2004

Metrosport Team14 Απριλίου 2024

Το "Legends 2004 Youth Cup" επιστρέφει… Μετά από έναν χρόνο απουσίας και τρία χρόνια από την τελευταία παρουσία του στις ποδοσφαιρικές γειτονιές της Αττικής, το Legends 2004 Youth Cup επιστρέφει δυναμικά. Η αρχή θα γίνει με δύο δράσεις στην Αττική. 

Το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο, "Γεώργιος Κυριάκης" στην Άνοιξη, ποδοσφαιρικές Ακαδημίες από όλη τη ΒΑ Αττική, όπως τις επέλεξε ο Γενικός Συντονιστής της διοργάνωσης, Βασίλης Λάκης, θα είναι εκεί με σύνθημα το ποδόσφαιρο.  

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ηλικιακής κατηγορίας Κ11 από την Ακαδημία Παθιακάκης, την Α.Ε. Κηφισιά, τη Δόξα Άνοιξης, τον Πανερυθραϊκός, τον Α.Ο. Άνοιξης, τον Α.Σ. Νίκη Δροσιάς, τους Falcons Football Academy και τον Α.Ο. Διόνυσου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ποδοσφαιρικό event το οποίο θα τους χαρίσει μία βιωματική, διαδραστική και συνάμα διασκεδαστική εμπειρία με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν.  

Με την καθοδήγηση των Legends 2004, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για τη ζωή τους, εντός και εκτός του αθλητισμού. 

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Legends, να συζητήσουν μαζί τους για το μεγάλο ορόσημο του 2004, με τη συμπλήρωση 20 χρόνων, να πάρουν αυτόγραφα και να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο, σε μία δράση διάρκειας περίπου 8 ωρών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.