Λέφσκι: Νέο φιλικό και μεταγραφή με... «άρωμα» Eredivisie

Metrosport Team29 Ιουνίου 2022

Νέο «κρας τεστ» για την Λέφσκι Σόφιας, που θα αντιμετωπίσει σήμερα (29/6) την συμπολίτισσα της Λοκομοτίβ στις 18:00.
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Βούλγαρων, οι οποίοι θα υποδεχτούν στο «Γκεόργκι Ασπραούχοφ» την Λοκομοτιβ για το τέταρτο φιλικό τους παιχνίδι.
10 μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, συνεχίζει και τις προσθήκες ,αφού στη σημερινή αναμέτρηση θα αγωνιστεί δοκιμαστικά και ένας παίκτης για τον οποίον δεν έχουν δοθεί πληροφορίες στην δημοσιότητα πέραν από το ότι πρόκειται για νεαρής ηλικίας Ολλανδό και προορίζεται κυρίως για την Β' Ομάδα.
Ακόμα, η ενίσχυση των «Μπλε» βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού όπως αναφέρουν βουλγάρικα δημοσιεύματα, αναμένεται εντός τον επόμενων ημερών να ανακοινωθεί ο 20χρονος Νάθαν Χόλντερ, με καταγωγή από το Κουρασάο της Καραϊβικής, ο οποίος είναι «απόφοιτος» των ακαδημιών της Ουρτρέχτης. Πέρσι αγωνίστηκε για την δεύτερη ομάδα της Γκρόνινγκεν η οποία τον άφησε ελέυθερο και όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Βουλγαρίας. Σημειώνεται πάντως πως και αυτός, προορίζεται για την Β' Ομάδα της Λέφσκι, που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική της Βουλγαρίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.