Λέφσκι: Αλλάζει σύστημα ενόψει ΠΑΟΚ

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

Αλλαγή στον σχηματισμό σκέφτεται ο προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚστο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Βουλγαρία, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με 3-5-2, όπως προπονείται η ομάδα από την αρχή της εβδομάδας, παρά το γεγονός ότι στους δύο επίσημους αγώνες το σχήμα ήταν το 4-2-3-1. Σε αυτήν την κίνηση τον οδηγεί ο τραυματισμός του Τσουνάμι.

Ο Χοσέ Κόρντομπα έπαιξε στη θέση του αριστερό μπακ στον τελευταίο αγώνα της ομάδας. Ωστόσο, ο Παναμέζος αμυντικός είναι πιο χρήσιμος στο κέντρο της άμυνας. Στο παιχνίδι με την Σπάρτακ η ομάδα της Λέφσκι έπαιξε πολύ καλά σε ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Βούλγαρος τεχνικός αναμένεται να βασιστεί στον Κόρδοβα, τον Νόα Σόνκο Σούντμπεργκ και την Κέλιαν βαν ντερ Κάαπ στην τριάδα της άμυνας.

Στη θέση του αριστερού μπακ χαφ ο Στοΐλοφ έχει να επιλέξει ανάμεσα στους Πάτρικ-Γκαμπριέλ Γκάλτσεφ και Γκιόργκι Μιλάνοφ, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει η νέα προσθήκη Τζέρεμι Πετρίς.

Ο Γάλλος αποκτήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα, αλλά θα παίξει βασικός, αφού ο Κροάτης αμυντικός Άντε Μπλάζεβιτς απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του και είναι απίθανο να παίξει ξανά στη Λέφσκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.