Λεάλ: «Ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο Μπουένο, έχει προοπτική»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη και του ΟΦΗ, Σέρχιο Λεάλ, και μίλησε για τις προτάσεις που είχε στο παρελθόν από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σκιαγράφησε το προφίλ του μεταγραφικού στόχου του Δικεφάλου του Βορρά, Σαντιάγο Μπουένο, ενώ σχολίασε και την πιθανότητα να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το αν είχε πρόταση από μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα: «Ναι είχα πρόταση, όταν ήμουν στον Εργοτέλη το 2010-2011, είχα πρόταση από ΑΕΚ Και ΠΑΟΚ, ήμουν κοντά στον ΠΑΟΚ αλλά δεν υπάρχει θέση ξένου και αυτό δεν επέτρεψε να γίνει η μεταγραφή, έμεινα στον Εργοτέλη. Για την ΑΕΚ το πρόβλημα ήταν τα χρήματα για να με αποκτήσει από τον Εργοτέλη».

Για το στυλ του Μπουένο: «Όταν ήμουν στην Ουρουγουάη και έπαιζα στη Ντανούμπιο, έπαιζα με τον αδερφό του, τον Γκαστόν, τον γνωρίζω από μικρό τον Σαντιάγο. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον πήρε η Μπαρτσελόνα στα 17 του, έπαιξε στη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια πήγε δανεικός στη Χιρόνα, έκανε δύο καλές χρονιές και έχει καλές προοπτικές».

Για το αν μπορεί ο Μπουένο να έρθει στην Ελλάδα: «Η Χιρόνα είναι καλή ομάδα, κάνει πρωταθλητισμό, προσπαθεί να ανέβει στην Πριμέρα εδώ και τρία χρόνια, δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Εμένα αν με ρωτήσει θα του πω για τον ΠΑΟΚ που είναι φανταστικός σύλλογος, την καυτή Τούμπα, τους τρελαμένους οπαδούς, είναι ωραία και μεγάλη πόλη η Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ ψηλός, γρήγορος, ποιοτικός ποδοσφαιριστής, και η αλήθεια είναι πως όλοι δεν μπορούν να παίξουν στην Μπαρτσελόνα».

Για το τι κάνει ο ίδιος αυτή τη στιγμή: «Εχω ένα εστιατόριο δίπλα στη Βαρκελώνη, μένω στην Ισπανία, είμαι και τεχνικός διευθυντής σε ομάδα στην Ανδόρρα. Είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο ακόμη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.