Λαζάρ: «Θέλει να κατακτήσει τα πάντα με ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2021

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί ο Κοστίν Λαζάρ πριν από δύο μήνες. Ο Ρουμάνος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την εμπειρία αυτή, έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας ότι ο στόχος του είναι να κατακτήσει τα πάντα ενώ σχολίασε τις εμφανίσεις των Πασχαλάκη και Μπίσεσβαρ. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Λουτσέσκου: «Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Είναι εξυπνος, έχει πειθαρχία. Προετοιμάζει καλά την ομάδα του. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συναντήσει. Μιλήσαμε για τις προπονήσεις. Θέλει να έχει πρόοδο η ομάδα του και αυτός είναι ο στόχος του σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη στις προπονήσεις: «Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Είναι όλοι οι παίκτες προσαρμοσμένοι στα δεδομένα του Ραζβάν. Είχα ξεχωρίσει Βαρέλα, Βιεϊρίνια και Τζόλη».

Για το αν μπορεί να πάρει τον τίτλο: «Ο Ραζβάν θέλει να κερδίσει τα πάντα και θέλει οι παίκτες να δίνουν το 200%. Ο στόχος του είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο και μια καλή πορεία στην Ευρώπη». 

Για Μπίσεσβαρ και Πασχαλάκη: «Ο Μπίσεσβαρ δημιουργεί το παιχνίδι και ο Πασχαλάκης μπορεί να πάει ακόμη ψηλότερα. Έχει περιθώρια βελτίωσης και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.