Λάζαρ: «Έχω πολλά να κερδίσω από τον Λουτσέσκου, σύμβολο του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια»

Metrosport Team06 Ιουλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κοστίν Λάζαρ.

Ο Ρουμάνος βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ που ακολουθεί πλέον καριέρα προπονητή μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του Δικεφάλου. 

Μεταξύ άλλων, ο Κοστίν Λάζαρ δήλωσε:

Για τη συνάντηση με τον Λουτσέσκου: «Έχω πολλά να κερδίσω από τον Λουτσέσκου. Θα ξαναπάω να τους δω. Θα μιλήσω με τον Λουτσέσκου για να πάρω εμπειρίες να καταλάβω πράγματα γιατί είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Θέλω να μάθω τα πάντα, το πώς δουλεύει».

Αν θα ήθελε να γίνει βοηθός του Λουτσέσκου: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Όλοι θα ήθελαν να δουλέψουν μαζί του. Έχει το δικό του επιτελείο με πολλές και σημαντικές εμπειρίες. Κάθε παίκτης που τελειώνει την καριέρα του θα ήθελε να είναι στο τιμ του. Άλλα έχει τους δικούς του ικανούς ανθρώπους και τα πάνε μια χαρά».

Αν θα ήθελε να δουλέψει στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία: «Θα ήταν πολύ ωραία. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε τι θέλω εγώ. Είναι ξεκάθαρο, είναι πολύ καλός προπονητής. Ήδη ακολουθώ καριέρα προπονητή στη Ρουμανία. Θα το ήθελα να είμαι στη β ομαδα του ΠΑΟΚ, θα ήταν μεγάλη τιμή».

Αν του είπε ο Λουτσέσκου για τις φιλοδοξίες του με τον ΠΑΟΚ: «Δε θα πω τι μου είπε γιατί δεν είναι δίκαιο. Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για τις εμπειρίες μας για το ποδόσφαιρο».

Για τη συνάντησή του με τον Βιεϊρίνια: «Είχαμε πολύ καλές στιγμές στον ΠΑΟΚ. Είναι εξαιρετικό παιδί. Τον σέβομαι πολύ, για μένα είναι σύμβολο του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος για να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ καλύτερα από τον Αντρέ».

Αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει ξανά το Πρωτάθλημα: «Βέβαια. Με την καθοδήγηση του Λουτσέσκου είναι πιθανό. Όταν βλέπεις ότι το επιτελείο του Λουτσέσκου είναι μεγαλύτερο σε αριθμό από τους παίκτες, τότε γίνεται κάτι πολύ επαγγελματικό. Έτσι μπορεί ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα».

Αν θυμάται κάποια παλιά ιστορία από τον καιρό που έπαιζε στον ΠΑΟΚ: «Στο πρώτο ματς με τη Βαλερένγκα, ένας Έλληνας μου έβαλε μπίρες στο πορτ μπαγκάζ. Του λέω «τι κάνεις» και μου είπε «για σένα, είσαι μεγάλος παίκτης και είσαι ΠΑΟΚ».

Πόσο καιρό θα μείνει στην Ελλάδα: «Δυο εβδομάδες συνολικά. Έχω ακόμα 10 μέρες μπροστά μου στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.