Λαύριο για μεγάλα πράγματα: Νίκησε τον Προμηθέα και έφυγε για τελικό!

Metrosport Team29 Μαΐου 2021

Η ομάδα του Λαυρίου σε ένα παιχνίδι...ζωής και θανάτου, κατάφερε να επικρατήσει του Προμηθέα Πάτρας με 81-74 και να ετοιμάσει βαλίτσες για τελικό!

Σε ένα ζευγάρι που χρειάστηκε πέντε παιχνίδια για να βρει νικητή, με τους Πατρινούς να χάνουν το πλεονέκτημα έδρας που είχαν και να ταξιδεύουν στο Λάυριο, εκεί που γνώρισαν την ήττα και είδαν τους γηπεδούχους που έχουν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στον τελικό του πρωταθλήματος εκεί όπου τους περιμένει ο Παναθηναϊκός!

Στην ιστορία του αγώνα, και πέρα από τους 10 παίκτες του παρκέ για τις δύο ομάδες, ξεχωριστό ρόλο είχε ο - γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα - Μάκης Γιατράς, που έγινε έξαλλος έπειτα από υπόδειξη τεχνικής ποινής για την ομάδα του και έκανε ντου εντός του γηπέδου, κάτι που ανάγκασε τον ρέφερι Καρακατσούνη, να τον αποβάλλει εκτός γηπέδου με δεύτερη τεχνική ποινή.

Το παιχνίδι μάλιστα είχε μέχρι το τελευταίο λεπτό σασπένς , με τους παίκτες του Προμηθέα να μην τα παρατάνε και να βρίσκουν τον τρόπο να επιστρέψουν στο σκορ, φτάνοντας μέχρι και στο 77-74, ωστόσο ο Ντιαλό με δύο προσωπικά καλάθια έστειλε τους γηπεδούχους στον τελικό!

Τα δεκάλεπτα: 18-12, 40-36, 59-58, 81-74

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.