Λαυρέντης: «Τα συλλυπητήρια μου στη μεγάλη οικογένεια του Άρη - Οι ΠΑΕ να σφίξουν τα λουριά των συνδέσμων»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2022

Ο μεγάλος τρομπετίστας του ΠΑΟΚ, Λαυρέντης, οποίος πλέον μένει στη Λευκορωσία, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άλκη, στη μεγάλη οικογένεια του Άρη. Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν. Στην ηλικία του Άλκη ξεκίνησα την οπαδικότητά μου στον ΠΑΟΚ, σε εκείνη τη  τρυφερή ηλικία, σε μια δύσκολη εποχή, που στα παιχνίδια ήταν και οι φίλαθλοι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας.

Ήμασταν αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο, λεκτικά. Θα βρίζαμε, θα κάναμε, αλλά μόλις τελείωνε το παιχνίδι, όλα τελείωναν. 

Ξεκίνησα πριν 51 χρόνια και ήταν εποχές σκληρές με αντιπαλότητα. Μέσα στην Τούμπα ερχόντουσαν τότε 5-6.000 φίλοι του Άρη. Μέσα στο Χαριλάου θα πηγαίναμε και εμείς. Τελείωνε το παιχνίδι φεύγαμε, θα βρισκόμασταν στους δρόμους θα βριζόμασταν ή καμία σφαλιάρα, αλλά όχι αυτές οι ακρότητες.

Στο σύνδεσμο θα πανε να πουν για ένα σύνθημα. Να δουν έναν παλιό αγώνα, να πουν μια σαχλαμάρα, να πιούν το ποτάκι τους. Εγώ στο Ηράκλειο είχα δημιουργήσει ένα σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, στον οποίον μου έκανε τιμή και ήρθε ο Κούδας για εγκαίνια.

Και ήταν η αρχή του τέλους, όταν είδα δύο παλικάρια να βγαίνουν στο μπαλκόνι να κάνουν ένα "τσιγάρο" και τους είπα στοπ, τα γούστα σας σεβαστά, αλλά όχι εδώ, και τους έβγαλα "κόκκινη κάρτα". Όχι στο σύνδεσμο αυτά.

Με ποιο δικαίωμα αφαιρείς μια ζωή και καταστρέφεις μια οικογένεια; Στερείς σε ένα παλικάρι να παντρευτεί, να κάνει παιδία, να προσφέρει στην κοινωνία. Ποιος είσαι; Με πλάτες ποιου τα κάνεις; 

Και οι ΠΑΕ να σφίξουν τα λουριά των συνδέσμων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.