Λαυρέντης και Μάκης Μανάβης για ΠΑΟΚ, Τούμπα και τον... τρελογιατρό

Metrosport Team12 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Μανάβης και ο τρομπετίστας του ΠΑΟΚ, Λαυρέντης, με τους δύο θρύλους της κερκίδας να θυμούνται τα όσα είχαν ζήσει μαζί στην κερκίδα του Δικεφάλου, με τον Λαυρέντη να βρίσκεται στη Λευκορωσία.

Αρχικά ο Λαυρέντης ανέφερε: «Βρίσκομαι στη Λευκορωσία και έχει -8 και θα φτάσει μέχρι τους -22 όπως λένε οι προγνώσεις. Τον μισό χρόνο τον περνάω στη Λευκορωσία και τον υπόλοιπο στην Κρήτη. Το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που πήγα στην Τούμπα ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό το 1968, ήμουν 16 ετών, ενώ τον Ιανουάριο του 1970 έπαιξα τα κάλαντα. Το τραγούδι του «τρελογιατρού» έπαιξε πρώτη φορά με τη Σεβίλλη εκτός έδρας. Μια φορά το 72΄βαρούσαμε με τα... πόδια παλαμάκια, όχι με τα χέρια».

Στη συνέχεια ο Μάκης Μανάβης, υπογράμμισε: «Τα παλαμάκια τα έφερε πρώτα ο ΠΑΟΚ στην κερκίδα και μετά τα πήρε ο Ολυμπιακός. Για εμένα ο Λαυρέντης ήταν ο καλύτερος τρομπετίστας που έχει βγάλει η οικουμένη. Τότε ήμασταν όλοι φτωχαδάκια αλλά πηγαίναμε παντού με τον ΠΑΟΚ, τώρα πέρασαν τα χρόνια και μεγαλώσαμε αλλά ο Λαυρέντης ήταν ο καλύτερος. Εγώ έμαθα να σέβομαι καταστάσεις και η διαπαιδαγώγηση που υπήρχε από παλιά δεν υπάρχει πλέον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.