Λαυρέντης: «Θέλω να είμαι στο ΟΑΚΑ και να παίξω με την τρομπέτα μου»

Metrosport Team12 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για τον ΠΑΟΚ, ο γνωστός φίλαθλος του συλλόγου, Λαυρέντης Ζαφειριάδης, ενώ δημόσια κατέθεσε ένα αίτημα στην διοίκηση του συλλόγου εν όψει του τελικού του Κυπέλλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Λαυρέντης Ζαφειριάδης είπε τα εξής:

«Πριν από 50 χρόνια τέτοιο μήνα, ήμουν στο Καραϊσκάκη με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου το 1972 και έπαιξα ύμνους της ομάδας με την τρομπέτα. Και κατακτήσαμε το Κύπελλο. 

Ήθελα με όλο το θάρρος να κάνω ένα αίτημα στην οικογένεια Σαββίδη, επί 52 χρόνια είμαι πιστός φίλαθλος, δεν έχω ζητήσει το παραμικρό από τον ΠΑΟΚ. Είμαι 70 ετών, θέλω να με πάρουν στην Αθήνα σε αυτό τον τελικό, να βοηθήσω την ομάδα με την τρομπέτα μου. 

 Η τρομπέτα αυτή την στιγμή θέλει συντήρηση, αλλά θα είναι έτοιμη για τον τελικό στις 21 Μαϊου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαι βέβαια 17 ετών με τα πνευμόνια και τις ίδιες αντοχές. Αλλά θα μπορέσω να δώσω ρυθμό στην κερκίδα μας. Τότε είχα δυνάμεις για όλη την Τούμπα με την τρομπέτα μου. Σαν χθες το βράδυ είμαστε ΠΑΟΚ και στις καλές ημέρες είμαστε ΠΑΟΚάρα».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.