Λαβωμένος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον αγχωμένο Παναθηναϊκό, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης03 Μαΐου 2023

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη, ήταν εξαιρετικός φέτος απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι απουσίες του είναι πολλές και σημαντικές. Η Stoiximan προσφέρει πολλές επιλογές σε όλους τους αγώνες των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ίνγκασον που αποδείχτηκε και στο ντέρμπι με τον Άρη πως είναι η… μισή του άμυνα αλλά και του πολύ φορμαρισμένου Τάισον που σάλπισε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Πολύ σημαντικές είναι και οι απουσίες των Αουγκούστο, Σάστρε που κάνουν τον Δικέφαλο πολύ ευάλωτο απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα έχει μεγάλο άγχος αλλά και πολύ ισχυρό κίνητρο για τη νίκη.

To Seri επέστρεψε στη Stoiximan με έπαθλο έως 1.000.000€* & εγγυημένα 200.000€* χρηματικά έπαθλα!

Ο άσος του Παναθηναϊκού δίνει 1.72 και το διπλό του ΠΑΟΚ 5.50. Θα επιμείνουμε όμως στα γκολ που και στην προηγούμενη στήλη, μας δικαίωσαν.

G/G στο 2.35 και over 2.50 γκολ στο 2.52 αποτελούν τις βασικές μας επιλογές που συνδυαζόμενες και σε match combo προσφέρουν 3.30.

Ο καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.90 αξίζει της προσοχής μας όπως και το ότι το 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα σε απόδοση 3.05.

Στο άλλο ντέρμπι, αυτό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα πάμε με το κίνητρο του γηπεδούχου και τον άσο στο 1.70.

21+

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777

| Παίξε Υπεύθυνα

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.