Λατινοπούλου για την προσπάθεια εισβολής στο σπίτι της: «Δεν θα τους περάσει!»

Metrosport Team30 Μαΐου 2022

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσπάθεια εισβολής στο σπίτι της. «Ηταν μία σοκαριστική εμπειρία και εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν. Ξύπνησα 4 τα ξημερώματα από το χτύπημα της πόρτας, με πολύ δύναμη. Προσπαθούσαν να μπουν. Τος εμπόδισε το μάνταλο. Εγώ πήγα πάνω στην πόρτα και την έσπρωξα με όλη μου την δύναμη για να ξανακλείσει. Προφανώς την διέρρηξαν με αντικλείδι. 

Σε κάθε περίπτωση η πόρτα ήταν λίγο ανοιχτή. Ήταν τρομακτικό. Είχαν προηγηθεί κάποια περιστατικά και λεκτικές επιθέσεις. Μένω απέναντι από το Αριστοτέλειο. Δέχθηκα απειλές για το βίντεο που έκανα για την αστυνομία. Είχα βρεθεί, επίσης, με διμοιρίες των ΜΑΤ εντός των Πανεπιστημίων και με είδε αρκετός κόσμος που πήγαινε στο πάρτι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ έκανα συγκεκριμένη ανάρτηση για την ελευθερία των κινησεων της αστυνομίας, αλλά σε κάθε περίπτωση είπα ότι δεν μπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία. Υπάρχουν και άλλα στοιχεία που δεν μπορώ να τα πω. Δεν είναι τυχαίο ότι προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι μου. Εχουν βάλει και γκαζάκι, έχουν γράψει και συνθήματα. 

Έχω και μηνύματα από άτομα που μου είπαν ότι θα έρθουμε σπίτι σου. Δεν θα τους περάσει. Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να σταματήσω να μιλάω. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Προφανώς και φοβάμαι, αλλά προσέχω. Θα αποφύγω τα στενά και δεν θα περάσω από κάποιο δρόμο που είναι σκοτεινός. Φόβο έχουν όλοι οι λογικοί άνθρωποι.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.