Λατινοπούλου για Καρυστιανού: «Περιμένω μαλλιοτράβηγμα»

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2026

«Περιμένω μαλλιοτράβηγμα με Κωνσταντοπούλου, Τσίπρα», είπε μεταξύ των άλλων σε τηλεοπτική της συνέντευξη η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Δεν θα συνεργαστούμε ποτέ με κανέναν - Κανείς δεν πρεσβεύει τα ίδια με εμάς», πρόσθεσε ακόμη η Λατινοπούλου.

Για το κόμμα που αναμένεται να κάνει η Μαρία Καρυστιανού μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης (6/1) η Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Είναι δημοκρατικό της δικαίωμα να κάνει κόμμα. Δεν με ανησυχεί προσωπικά καθόλου. Δεν με αφορά. Είχαμε καταλάβει ότι ενδεχομένως να ήθελε να κεφαλαιοποιήσει τη δημοφιλία την οποία έχει», είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής μιλώντας στο Action24 και απέκλεισε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας. Όπως είπε η δημιουργία κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού, δεν της δημιουργεί καμία ανησυχία, ενώ τόνισε «αυτό που περιμένω να δω είναι το μαλλιοτράβηγμα το οποίο θα γίνει με Κωνσταντοπούλου, Τσίπρα, Βελόπουλο και Καρυστιανού».

«Είναι δημοκρατικό δικαίωμά της να κάνει κόμμα. Δεν με ανησυχεί προσωπικά καθόλου, είχαμε καταλάβει ότι ενδεχομένως να ήθελε να κεφαλαιοποιήσει τη δημοφιλία που έχει. Αυτό που περιμένω είναι το μαλλιοτράβηγμα με Βελόπουλο, Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου» υπογράμμισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. «Εμάς ως Φωνή Λογικής μας ενδιαφέρουν αυτά, που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτή ρίχνει τη χώρα στα βράχια. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες για λαθρομετανάστευση, παιδεία, υγεία», συμπλήρωσε μεταξύ των άλλων η Λατινοπούλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.