Λασκαρέλιας: «Ο Σαράφης ήταν ο τέλειος αντι-σταρ, τον πίστεψε ο Γκιούλα Λόραντ»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Λασκαρέλιας και μίλησε για τον αδόκητο χαμό του Σταύρου Σαράφη, σημείωσε πως ο Καίσαρας ήταν αντι-σταρ, για τον Λόραντ που πίστεψε στον Σαράφη αλλά και την τιμή που πρέπει να γίνει στη Νέα Τούμπα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Είναι μία μέρα θλίψης, δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε. Ηταν ο τέλειος αντι-σταρ. Μιλάμε για ένα χαφ που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας, δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως ήρθε από την Επανωμή στον ΠΑΟΚ και δεν άλλαξε ομάδα. Εμεινε στον ΠΑΟΚ. Πέρασε πολύ δύσκολα με τον χαμό του παιδιού του. Ηταν ένας τέλειος άνθρωπος. Υπήρξε ψηφοφορία στην διοίκηση του ΠΑΟΚ για να αποκτηθεί ο Σαράφης, ήταν 5-4 υπέρ της απόκτησης του Καίσαρα. Εκείνος που τον πίστεψε ήταν ο αείμνηστος Γκιούλα Λόραντ. 

Υπήρξε ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σαράφη αλλά δεν ενέδωσε. Είχε μεγάλη αγάπη για τα άλογα και αυτό του κόστισε στον οικονομικό τομέα. Ομάδα όμως δεν άλλαξε και έμεινε στον ΠΑΟΚ. Οι πάντες αναγνώριζαν τον Σαράφη, με εξαίρεση 1-2 ανθρώπους που ήταν σε κάποια πόστα και δεν τον ήθελαν στην ομάδα. Ο Σαββίδης τον θαύμαζε, μπήκε στις ακαδημίες και η προσφορά του Σαράφη ήταν τεράστια. Μην ξεχνάμε πως ήταν πρεσβευτής της Επανωμής, μια περιοχή που ήταν προπύργιο του Αρη και η συμβολή του ήταν τεράστια για να γίνει «ασπρόμαυρη». Οφείλουμε στον Σαράφη να τιμηθεί η μνήμη του στο μουσείο που θα γίνει, στο νέο γήπεδο και αυτό πρέπει να μεταφερθεί στον Ιβάν Σαββίδη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.