Λαρίσα Ρικέλμε: Η «καυτή» Παραγουανή φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στο στήθος της! (pics)

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ χωρίς τη Λαρίσα Ρικέλμε δεν υπάρχει. Το μοντέλο από την Παραγουάη έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη για τα κάλλη της και για την σχέση της με το ποδόσφαιρο. Το 2010 έβαλε τα ρούχα της σε μια βαλίτσα και ταξίδεψε από την Παραγουάη στη Νότια Αφρική για να δει από κοντά την εθνική ομάδα της χώρας της στο Μουντιάλ.
Η Ρικέλμε έκανε... παγκόσμιο ντεμπούτο στο παιχνίδι της Παραγουάης με τη Σλοβακία. Πανηγύρισε το γκολ της ομάδας της χώρας της έχοντας ένα κινητό μάρκας Nokia ανάμεσα στα στήθη της ενώ φορούσε μπλούζα της Παραγουάης.





Σε άλλο παιχνίδι της Παραγουάης είχε γράψει στο στήθος της την λέξη "Axe" για να διαφημίσει το γνωστό αποσμητικό. Αυτό ήταν η καριέρα της απογειώθηκε και το όνομα της βρέθηκε στις κορυφαίες αναζητήσεις στο ίντερνετ σε ότι αφορούσε το Μουντιάλ.




Έτσι με αφορμή την έναρξη του τουρνουά του Κατάρ φωτογραφήθηκε ξανά με το κινητό ανάμεσα στα στήθη της για να θυμηθεί ο κόσμος τις αξέχαστες στιγμές του 2010 και όποιος δεν ήξερε να μάθει ποια είναι η Λαρίσα. Ντύθηκε νύφη, πήρε μια μπάλα και ένα κινητό και έκανε το σόου της. Η Ρικέλμε είναι πλέον 37 ετών.

Πηγή:www.protothema.gr


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.