Λαπόρτα για Μέσι: «Δεν μπορούμε να δημιουργούμε προσδοκίες για την επιστροφή του»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι έπλεξε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόαν Λαπόρτα, τονίζοντας όμως πως όσο κι αν επιθυμεί να δει ξανά τον Αργεντινό στη Βαρκελώνη, δεν μπορεί να δώσει πολλές ελπίδες στους φίλους του συλλόγου. 

"Για μας είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Τον είχαμε εδώ και έγινε παίκτης εδώ. Είμαι πεπεισμένος πως εκείνος, στην καρδιά του, είναι κουλέ (σ.σ. η ονομασία των φίλων της Μπαρτσελόνα). Είναι σημείο αναφοράς των κουλέ και θα είναι πάντα δεμένος με την Μπάρτσα.

Θα μας άρεσε πολύ να επιστρέψει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει", τόνισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ισπανικά μίντια, και πρόσθεσε: "Είναι προφανές ότι θα ήθελα να επιστρέψει μία ημέρα. Θα μου άρεσε αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες.

Είναι παίκτης της Παρί και έχει συμβόλαιο μαζί τους. Κατέκτησε το Μουντιάλ και είμαστε πολύ χαρούμενο για αυτόν. Οι μηχανισμοί στήριξης ενεργοποιήθηκαν για να σώσουμε το σύλλογο που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση, τώρα η ισπανική λίγκα έχει θέσει όρια.

Σε περίπτωση που ενεργοποιήσουμε εκ νέου κάποιο μηχανισμό στήριξης, δεν θα το κάνουμε για να πάρουμε κάποιον παίκτη".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.