Λάμψη στη γιορτή της αλυσίδας καταστημάτων lavi στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2022

Λάμψη, ζωντανή μουσική, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μοναδικοί φίλοι και πιστοί πελάτες συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό. To αγαπημένο κατάστημα lavi, της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με κοσμήματα και αξεσουάρ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έκλεισε έναν χρόνο παρουσίας στα Πεύκα και το γεγονός δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

 Ο όμιλος Μetromedia, με επικεφαλής τον Παύλο Ανδρώνη ήταν εκεί, όπως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Βούλα Πατουλιδου, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Λάκης Παπαιωάννου, ο Κώστας Ορφανός κι ο Χριστος Μήττας από τον αθλητικό χώρο, ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος, ο Γιώργος Ορφανός, ο πολιτευτής Διαμαντής Γκολιδάκης, ο Λάκης Σημαιοφορίδης και πολλοί άλλοι.

Αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Μιχάλης Εμιρλής που ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο τραγούδια που αγαπήθηκαν, πλαισιωμένος από υπέροχη μπάντα, δίνοντας έτσι τον εορταστικό τόνο στην ζεστή βραδιά.

Ελένη Τσιφτελίδου, Έμιλυ Ανδρώνη, Βιολέτα Λαζαρίδου, Σοφία Ανδρώνη

Στέλιος Συμεωνιδης, Βούλα Πατουλίδου, Γιώργος Μπούζος
O αγαπημένος Μιχάλης Εμιρλής τραγούδησε στην όμορφη βραδιά
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας έχοντας δίπλα του, τους Κωνσταντίνο Μπούζο, Βιολέτα Λαζαρίδου, Λάκη Παπαιωάννου, Γιώργο Μπούζο
Ο Νίκος Καραγεωργίου με τους Κώστα Χασεκίδη και Γιώργο Μπούζο

Ο Κώστας Ορφανός

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.