Λάμπρου: «Ήθελα να αποδείξω ότι πρέπει να παραμείνω στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λάζαρος Λάμπρου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το γκολ που σημείωσε (το δεύτερο συνεχόμενο γιατί είχε σκοράρει και απέναντι στον ΟΦΗ, τονίζοντας ότι: «ήθελα να αποδείξω ότι πρέπει να παραμείνω στην ομάδα».

"Αυτό που ξέρω είναι ότι όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν σκοράρει νιώθει καλά. Εγώ περίμενα την ευκαιρία μου για να αποδείξω πράγματα και αυτό νομίζω ότι το έχω πετύχει. Ηθελα και θέλω να αποδείξω ότι και πρέπει να παραμείνω στην ομάδα και να παίρνω ευκαιρίες" 

Για το πού του αρέσει να αγωνίζεται: "Αν με ρωτάτε προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα αν και αριστερά μου αρέσει να παίζω. Στην Ολλανδία όπου έπαιζα, οι ακραίοι παίζουν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο". 

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει μέσα από τις προπονήσεις: "Δουλεύω σκληρά όπως όλοι οι παίκτες γιατί μέσα από τις προπονήσεις βγάζουμε την εικόνα μας στο γήπεδο. Πίστευα ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα. Το ζητούμενο είναι να είμαστε όλοι σε καλή μέρα. Αν είμαστε εμείς καλά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και δεν φοβόμαστε κανένα". 

Για τη μάχη του Πρωταθλήματος: "Με τον Ολυμπιακό είμαστε κοντά ως ομάδες. Αλλά πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι αν βρεθούμε σε καλή μέρα". 

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Λαμία: "Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Λαμία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε και στο γήπεδο".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.