Λαμπίδης: «Το story της μεταγραφής του Τίττη στη Ρόμα - Τον έβλεπε και ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Νίκος Λαμπίδης.

Ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου μίλησε αναφορικά με το story της μεταγραφής του Παναγιωτη Τίττη από την ομάδα της Καβάλας στη Ρόμα, τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων αλλά και την εμπλοκή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή , ανέφερε: «Είμαι 23 χρόνια στη διοίκηση της ομάδας, τον Παναγιωτη Τίττη τον επέλεξαν από ένα τουρνουά στη Θεσσαλονίκη στο τουρνουά του κυρίου Δουμουτζόγλου. Ήταν να τον πάρει η Κάλιαρι αλλά κατέληξε στην Ρόμα. Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε το 2006, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ αλλά και ως αμυντικό χαφ. Το παιδί επιστρέφει αύριο από τη Ρώμη με τον πατέρα του και περιμένουμε τις εξελίξεις».

Για την εμπλοκή του ΠΑΟΚ: «Το παιδί το έβλεπε ο ΠΑΟΚ, εγώ έδωσα αναφορά στον ΠΑΟΚ για το ότι θα πάει το παιδί στη Ρόμα και η απάντηση που πήρα είναι ότι ΄΄είναι χαρά μας΄΄. Το παιδί τώρα δοκιμάζεται στην Ιταλία με τη Ρόμα και με βάση τις πρώτες ενδείξεις το λογικό είναι πως θα τον αποκτήσουν. Το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αν ένας ποδοσφαιριστής δεν συμπληρώσει τα 16 του έτη , δεν γίνεται να πάει χωρίς την παρουσία των γονιών του, με τον ίδιο να γίνεται 16 τον Σεπτέμβριο».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε: «Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε το παιδί, δεν αποσκοπούμε στο να βγάζουμε χρήματα, ακόμα και τα τροφεία είναι σημαντικά για εμάς. Υπάρχουν βέβαια ομάδες που δεν πληρώνουν τα τροφεία όμως. Για παράδειγμα, έδινα έναν ποδοσφαιριστή με 1.000 ευρώ σε σύλλογο β΄εθνικής και δεν τον πήραν επειδή δεν πλήρωναν τα τροφεία στην ομάδα της Γερμανίας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.