Λαμία - ΟΦΗ 1-2: Οι Κρητικοί τους στέλνουν στα μπαράζ

Metrosport Team02 Απριλίου 2022

Η Λαμία σε ένα παιχνίδι που ήθελε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, για να δει με άλλο μάτι τη σωτηρία της, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ (1-2), οποίος με τη νίκη αυτή έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται, προσωρινά, στην πρώτη θέση των play-out.

Η ομάδα του Φέστα οδεύει πλέον προς τα μπαράζ, για να παραμείνει στη Super League 1 και τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς έχει 21 βαθμούς και είναι στη 7η θέση των play-out.

Οι Κρητικοί πήραν θέση οδηγού στον αγώνα, στο 29ο λεπτό, μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια, ο Στάικος έκανε ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Σαράνοβ, γράφοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λέπτου ο Λούκας έχασε τεράστια ευκαιρία να στείλει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας μετά από λανθασμένη έξοδο του Σωτηρίου βρέθηκε σε μπροστά από την κενή εστία των Κρητικών, αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια, με τον Λούκας, οποίος υποδέχθηκε την πάσα του Νούνιες και με πανέμορφο γυριστό έκανε το 1-1, στο 51ο λεπτό.

Ο ΟΦΗ, όμως, πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ. Σε εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων ο Λάμπρου έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Αντέτζο και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. 

Ο Φελίπε ανέλαβε την εκτέλεση, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Λαμία ( Προπονητής: Τζανλούκα Φέστα ): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Νούνιες, Καραμάνος (71' Τζανδάρης), Σιμόν, Μπεχαράνο (80' Μανούσος), Μπανγκουρά (66' Αραμπούλι), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου (46' Τιρόνε), Λούκας.

ΟΦΗ
( Προπονητής: Νίκος Νιόπλιας ): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (66' Τοράλ), Λουίζ Φελίπε, Τσιλιανίδης (65' Λάμπρου), Μπουζούκης (77' Διαμαντής).


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.