Λαμία- Μητέρα ξυλοκόπησε τον 6χρονο γιο της, τον έσωσε η ξαδέλφη του!

Metrosport Team06 Ιουνίου 2021

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 33χρονη μητέρα η οποία φέρεται να ξυλοκόπησε αργά το βράδυ του Σαββάτου τον 6χρονο γιο της. Η 33χρονη αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη και το πρωί της Δευτέρας (7/6), με εντολή Εισαγγελέα θα περάσει από Ψυχιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας και θα επιστρέψει στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας, για το αυτόφωρο.

Η ξαδέλφη του έσωσε το 6χρονο αγόρι από τη μητέρα του

Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι την ώρα του συμβάντος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα LamiaReport. Η 33χρονη μητέρα «εξαγριώθηκε» επειδή το 6χρονο αγοράκι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδελφούλα του και άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα έριξε κάτω το παιδί και αυτή από πάνω συνέχισε αν το χτυπάει με αγριότητα. Οι φωνές του μικρού προκάλεσαν αναστάτωση σ’ όλη τη γειτονιά και το έσωσε η 13χρονη ξαδελφούλα του, που μένει στο ίδιο σπίτι, και κατάφερε να πάρει το εξάχρονο αγοράκι από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού.

Οι περίοικοι που ήδη είχαν ενημερώσει την αστυνομία κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: Ethnos.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.