Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο Χ και στην ουρά της βαθμολογίας

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Η Λαμία και ο ΠΑΣ Γιάννινα πάλεψαν για μια πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή τους στη Super League, αλλά το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-1, παραμένοντας και οι δύο στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Γιαννιώτες παρέμειναν ένα βαθμό μπροστά από τη Λαμία, έχοντας 11 βαθμούς μετά από τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την επόμενη εβδομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ (3/1), ενώ η Λαμία ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αναμετρηθεί με τον Αστέρα (4/1).

Στο 66ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον Γκοράνοβ να σεντράρει στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γιακουμάκης ήρθε σε επαφή με την μπάλα στρώνοντας τη στον Μπεχαράνο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν με το αυτογκόλ. Μετά από εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά, ο Κορνέζος προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά εν τέλει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1

Λαμία (Προπονητής: Παντελίδης): Σαράνοφ, Κορνέζος, Αντέτζο, Σιμόν, Γκοράνοβ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (88΄Βασιλακάκης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (65΄Σλίβκα), Μανούσος (84΄Μπάμπης), Γιακουμάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Προπονητής: Στάικος): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Μορέιρα, Ροσέρο (17΄Σταματελόπουλος) (86΄Μπαλάν), Παμλίδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.