Λάκης Παπαϊωάννου: Οι ευχές, η Ελεάννα και η… «τρελή» εγγονή

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λάκης Παπαϊωάννου.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή δέχθηκε ευχές για τα γενέθλιά του και ευχαρίστησε τον κόσμο για την εκτίμησή του.

«Αυτό που εισπράττω είναι η εκτίμηση μέσα και έξω από τα γήπεδα και ευχαριστώ τον κόσμο. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ στα μηνύματα. Μπλόκαραν όλα από τα μηνύματα» είπε.

Στην κουβέντα μπήκε και η κόρη του, η γνωστή τραγουδίστρια Ελεάννα Παπαϊωάννου.

«Του ευχόμαστε να έχει υγεία, να είναι δυνατός όπως είναι και να χαίρεται τη εγγονή του που έχει τόση τρελά. Από τότε που γεννήθηκε η Θεοδώρα, μας... ξέγραψε. Αστειεύομαι. Να έχει υγεία και να κάνει πράγματα που τον εκφράζουν στο 100%. Άνθρωποι του αθλητισμού είναι σημαντικό να αξιολογούνται μετά από χρόνια γιατί όταν κλείνουν τα φώτα, μένει η υστεροφημία».

Ακολούθως ο Λάκης Παπαϊωάννου μίλησε για το δέσιμο της οικογένειάς τους, λέγοντας: «Είμαστε μια πολύ δυνατή οικογένεια και όλα οφείλονται στη σύζυγό μου».

Η Ελεάννα Παπαϊωάννου πρόσθεσε:

«Εγώ θα φύγω από την πεπατημένη γιατί είμαστε όλοι θεόμουρλοι. Μόνο αυτός θα μπορούσε να σουτάρει στο 90' από τη σέντρα και να βάλει γκολ. Νομίζω ήταν με την ΑΕΚ.

Η κόρη μου μοιάζει κατά 102% στον μπαμπά της σε όλα. Οι γονείς του Δημήτρη (σ.σ του συζύγου της Δημήτρη Βεργίνη) έβλεπαν ένα κοριτσάκι ζωηρό. Μετά από πολλή μελέτη, δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν αρκετές φορές. Με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποιήσαμε ότι τα στοιχεία αυτά τα πήρε από τον παππού της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.