Λάκης Παπαδόπουλος: «Ζούσαμε τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο και μας λείπει»

Metrosport Team02 Απριλίου 2020

Η διακοπή του Πρωταθλήματος βρήκε τον ΓΣ Ηλιούπολης σε ένα διάστημα που ήταν σε διαρκή άνοδο καθώς στα τελευταία δέκα παιχνίδια είχε οχτώ νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. 

Με αυτό τον τρόπο σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο απέχει επτά βαθμούς από την δεύτερη θέση και τέσσερις από την δεύτερη. Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης Λάκης Παπαδόπουλος τόνισε: «Όταν πήραμε την εντολή από την κυβέρνηση ότι σταματάνε οι αθλητικές δραστηριότητες ενημέρωσα τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές ότι σταματάμε μέχρι νεοτέρας. 

Να δώσω συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που πήρε γρήγορα μέτρα. Για τη συνέχεια το μέλλον είναι αβέβαιο. Εύχομαι αυτός ο αόρατος εχθρός να τελειώσει γρήγορα και να επανέλθουμε σιγά σιγά στους αγωνιστικούς χώρους. Ζούσαμε τόσα χρόνια με το ποδόσφαιρο και τώρα μας λείπει, αν και αυτό που πρέπει να κάνουμε πρώτα είναι να κοιτάξουμε την υγεία μας. 

Αν αυτή η κατάσταση τερματιστεί μέσα στον Μάιο θα ήθελα να αρχίσουν και να τελειώσουν τα Πρωταθλήματα καθώς θα είναι άδικο κάποιες ομάδες που είναι στην κόψη του ξυραφιού να μην βγουν πρωταθλήτριες και να μην ανεβούν κατηγορία. Οσο για μένα τηρώ πιστά τις εντολές της κυβέρνησης και μένω στο σπίτι. Από την άλλη αφού στείλω μήνυμα με το κινητό κάνω και το δεύτερο χόμπι μου που είναι τα πουλιά καθώς έχω πολλά πουλιά στο χωριό και περνάω τις ώρες μου εκεί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.