Λαγωνίδης: «Ο Τζόλης το χειρίζεται καλά και βγάζει την ταπεινότητα του»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2020

Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο γιος του Κώστα Λαγωνίδη, Γιώργος και ειδικότερα στην Κίκερς Όφενμπαχ. 

Ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μιλώντας τόσο για τα παιδιά που βγαίνουν από την ακαδημία του ΠΑΟΚ, όσο και για το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά δήλωσε στην τοποθέτηση του: «Αν δούμε τα τελευταία παιχνίδια η εποτελεσματικότητα του Τζόλη έδωσε 6 βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Ο Χρήστος το χειρίζεται καλά και βγάζει την ταπεινότητα του, οι εναλλαγές συναισθημάτων δεν ξέρει κανείς πως θα επιδράσουν, αλλά το πηγαίνει καλά. Νομίζω ότι παλαιότερα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και αναγκαστικά έπρεπε να παίζουν τα παιδιά από τις ακαδημίες. Τώρα βλέπουμε ότι ξένοι παίκτες πιάνουν πολλές φορές θέσεις».

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Μπενφίκα: «Σίγουρα το φαβορί η Μπενφίκα και τα δίνει όλα για να πάρει τίτλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα νέα και με ενθουσιασμό και προσπαθούμε να μπολιάσουμε τους παλιούς με τους νέους παίκτες. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας ήταν ορόσημο και έσωσε την φετινή χρονιά. Είναι πολλά πράγματα που θα παίξουν τον ρόλο τους, ακόμα και το γήπεδο της Τούμπας ακόμα και αν είναι άδειο. Παλαιότερα είχαμε άγνοια κινδύνου και μας είχε εξιτάρει το γεγονός ότι παίζαμε με μεγάλους αντιπάλους. Σίγουρα έτσι μπορούν να το δουν και οι νεαροί παίκτες του Φερέιρα. Τέτοια μεγάλα παιχνίδια χρειάζονται 8 με 9 παίκτες να βρεθούν σε καλή ημέρα».

Για την μεταγραφή του γιου του: «Το παιδί μου ζει το όνειρο του στο εξωτερικό. Ηταν από τα έξι του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και τώρα πάει στο εξωτερικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.