Λαγκαδάς-Βόλβη: Νέες απώλειες ομάδων αλλά και επιστροφές

Metrosport Team09 Αυγούστου 2022

Κάθε χρόνο µακραίνει ο κατάλογος των οµάδων που αποσύρονται από τα Πρωταθλήµατα από την περιοχή Λαγκαδά-Βόλβης, αλλά το ευχάριστο φέτος είναι ότι υπάρχουν και πέντε επιστροφές. Σύµφωνα µε τα ισχύοντα ο Εθνικός Σοχού δεν θα δηλώσει συµµετοχή στη Γ’ Εθνική. 

Στην Α1 µοναδικός εκπρόσωπος ίσως να είναι η ∆όξα Ασσήρου καθώς ακόµη δεν υπάρχει κινητικότητα στον ΠΑΟ Ξυλούπολης. Να αναφέρουµε ότι ο δήµος Ωραιοκάστρου έχει τρεις εκπροσώπους τον Κεραυνό, τη ∆όξα Πενταλόφου και τον Μακεδονικό Λητής.

Στην Α’ κατηγορία οι οµάδες Λαγκαδά-Βόλβης µετά την επιστροφή του Ιάσονα, είναι επτά και συγκεκριµένα: 1. Αρης Καβαλαρίου, 2. ∆όξα Περιβολακίου, 3. Εθνικός Λαγυνών, 4. Ιάσων Αυγής, 5. Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου, 6. Νίκη Ηρακλείου, 7. ΠΑΟΚ Σταυρού. Ο Μακεδονικός Ασκού θα δηλώσει συµµετοχή στη Γ κατηγορία, δεν θα κατέβει η Θύελλα Περιστερώνα ενώ δύσκολα είναι τα πράγµατα για τον Νέστορα Οσσας. 

Στη Β κατηγορία επανήλθαν δύο οµάδες και έτσι έγιναν πέντε και συγκεκριµένα: 1. ∆όξα Γερακαρούς, 2. Κεραυνός Κολχικού, 3. Μ. Αλεξ. Π. Βρυσών, 4. Ποντιακός Πολυδενδρίου, 5. Φοίνικας Σχολαρίου, ενώ όπως όλα δείχνουν δεν θα δηλώσει συµµετοχή ο Ελλήσποντος Μαδύτου. 

Στη Γ κατηγορία έχουµε δύο επιστροφές και έτσι οι οµάδες είναι τέσσερις. Συγκεκριµένα: Ελλήσποντος Κριθιάς, ∆άφνη Ευαγγελισµού, Απόλλων Ζαγκλιβερίου, Μακεδονικός Ασκού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.