Λαφτσής: «Δίνω ελπίδες στην Λέφσκι λόγω του προπονητή της»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Λαφτσής, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την την φανέλα της Λέφσκι, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος στην βουλγάρικη ομάδα και παρέθεσε την άποψή του για το επερχόμενο ματς του ΠΑΟΚ  για τον 2ο προκριματικό του Conference League.

Για το αν ο Δικέφαλος είναι το φαβορί, ο βετεράνος γκολκίπερ ανέφερε πως ναι μεν έχει περισσότερες πιθανότητες από την αντίπαλό του, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο αφού η Λέφσκι βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης από τα δύσκολα χρόνια που πέρασε για σχεδον μία 10ετία.«Υπήρχαν για χρόνια αγωνιστικά αλλά και οικονομικά προβλήματα, όμως από τον Σεπτέμβριο έχει αρχίσει μια νέα εποχή, η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, ο κόσμος το αναγνωρίζει και έρχεται όλο και πιο πολύ στο γήπεδο.»

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή των Βούλγαρων, Στάνιμιρ Στόιλοφ, αναφέροντας πως είναι ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύεται να χρίσει τον ΠΑΟΚ ξεκάθαρο φαβορί. «Στην πρώτη του θητεία πριν χρόνια, εβγαλε την Λέφσκι στο Τσαμπιονς Λιγκ, κατάφερε και την πήγε στον προημιτελικό του UEFA Cup, μετά ανέλαβε την Αστάνα, μια άσημη ομάδα που δεν την ήξερε κανείς και την έβαλε και αυτήν σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Είναι πολύ καλός προπονητής, διαβάζει το παιχνίδι των αντιπάλων και αυτό θα είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ.»

Τέλος, για τον Δικέφαλο, έχει θετική άποψη από τα ματς που παρακολούθησε πέρσι, όμως και πάλι στάθηκε στον προπονητή της ομάδας. «Και του ΠΑΟΚ ο προπονητής είναι καλός, βλέπει το ποδόσφαιρο με τρόπο που βοηθάει την ομάδα να παίζει ωραία μπάλα και προσαρμόζεται καλά σε κάθε παιχνίδι.»


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.