Λαφτσίδης: «Η ΑΕ Ευόσμου χτίστηκε για την άνοδο»

Metrosport Team27 Απριλίου 2024


Η πρωταθλήτρια της ΕΠΣΜ ΑΕ Ευόσμου μπαίνει στην μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, την Κυριακή στις 17:00 στις Πηγές κόντρα στον τοπικό Αρη.

 Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Ευόσμου, Μανώλης Λαφτσίδης ενόψει της έναρξης των αγώνων, είπε στον  Παύλο Κερασιώτη: «Σε πολύ καλή κατάσταση είναι η ομάδα μας. Ξέραμε ότι θα έχουμε 2-3 εβδομάδες διακοπή όποτε είχαμε βγάλει το πρόγραμμα και τις κατάλληλες προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Εμάς μας βοήθησε η διακοπή γιατί πολλοί ποδοσφαιριστές είχανε κάνει πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα».

 Υπάρχει φαβορί στον όμιλο και αν είστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια; «Η έναρξη θα είναι δύσκολη για εμάς γιατί παίζουμε με μια ομάδα έμπειρη και σε μια δύσκολη έδρα.

 Νομίζω φαβορί δεν υπάρχει. Ολες οι ομάδες είναι καλές και πρωταθλήτριες στους νομούς τους. Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα από τα τρία εισιτήρια γιατί το καλοκαίρι για αυτό χτίστηκε η ομάδα για να πρωταγωνιστεί και να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.