Λαχτάρισε … για μια ακόμη φορά!

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2021

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Όποια ομάδα και να έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ λαχταράει. Είτε είναι ο πρώτος της σούπερ λιγκ είτε ο τελευταίος της δεύτερης κατηγορίας, ο Δικέφαλος του Βορρά δυσκολεύεται πολύ να επιβληθεί και να καθαρίσει τα παιχνίδια σύμφωνα με την ποιότητα και την αξία του! Έτσι και χθες και παρά το γεγονός ότι το 1-1 έδινε ένα προβάδισμα, ο ΠΑΟΚ «φρόντισε» να κάνει το παιχνίδι θρίλερ και όχι απλά να ανησυχήσει αλλά να αγανακτήσει τους οπαδούς του. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λουτσέσκου πραγματοποίησε ορισμένες αλλαγές οι οποίες όμως δεν κρίνονται σημαντικές και που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ομάδα. Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο, την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες. Προηγήθηκε γρήγορα με 1-0 ενώ θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με τις ευκαιρίες των Σβαμπ και Ζίφκοβιτς. Η ομάδα ήταν κινητική αλλά φλύαρη. Η Λάρισα απείλησε μόνο σε μια φάση σε ένα σουτ που απέκρουσε δύσκολα με λάθος εκτίμηση ο Ζίφκοβιτς. Όσο το σκορ παρέμεινε στο 1-0 η Λάρισα ήταν μέσα στο ματς. Ο ΠΑΟΚ μπροστά είχε σιγουριά αλλά τις λιγοστές φορές που η Λάρισα έβγαινε στην αντεπίθεση παρατηρούσες έναν άνευ λόγου πανικό. Σε έναν τέτοιο πανικό ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ακόμη ένα αστείο τέρμα με τεράστια ευθύνη του Ζίφκοβιτς. Δυστυχώς αυτό ο τερματοφύλακας τελείωσε για τον ΠΑΟΚ αφού δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη έστω κι αν κάνει ενίοτε κάποιες αποκρούσεις. 

Ο Λουτσέσκου ψάχνοντας στον Ουρανό τον θεό του ποδοσφαίρου, περνά σαν αλλαγές τον Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ. Όμως ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι φλύαρος, χωρίς ευκαιρίες και αξιόλογες τελικές. Αντιθέτως η Λάρισα έχει δοκάρι και ένα καλό σουτ που μπλοκάρει ο Ζίφκοβιτς. Τελικά τον θεό τον βρήκε ο Λουτσέσκου στο πρόσωπο του Άπκομ. Ο έγχρωμος φορ του Δικεφάλου είναι σε τρελή φόρμα και κατάφερε να τα κάνει όλα μέσα σε 10 λεπτά συμμετοχής. Δυο γκολ από τα οποία το ένα ήταν εκπληκτικό σουτ, έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του αλλά και αποβλήθηκε με δυο κίτρινες. 

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς ο ΠΑΟΚ τα «παίζει» όλα τα παιχνίδια στην κόψη του ξυραφιού. Δεν υπάρχει κατώτερη και ανώτερη ομάδα. Λαμία, Αστέρας, Λάρισα στην Τούμπα είχαν τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Εάν δεν έρθουν ενισχύσεις ή δεν προσθέσει στα όπλα του ο Λουτσέσκου τους Κούτσια Κωνσταντέλια δε βλέπουμε κάτι που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.