La Liga για Μέσι: Δεν είναι ελεύθερος, σε ισχύ η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ!

Metrosport Team30 Αυγούστου 2020

Θέση στη διαφωνία του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα πήρε η La Liga διευκρινίζοντας ότι η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε ισχύ.

Η ενημέρωση της La Liga αναφέρει : «Σε σχέση με τις διαφορετικές ερμηνείες -μερικές από αυτές αντιφατικές μεταξύ τους- που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, σχετικά με τη συμβατική κατάσταση του παίκτη Λιονέλ Μέσι, ​​η La Liga θεωρεί σκόπιμο να διευκρινίσει ότι, μόλις αναλύθηκε το συμβόλαιο παίκτη με το σύλλογό του:  

Η σύμβαση ισχύει επί του παρόντος και ισχύει ρήτρα καταγγελίας σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι αποφασίσει να ζητήσει την πρόωρη μονομερή λύση της σύμβασης, η οποία πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το άρθρο 16 του βασιλικού διατάγματος 1006/1985, της 26ης Ιουνίου, από αυτό που ρυθμίζει την ειδική εργασιακή σχέση των επαγγελματιών αθλητών.  

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και ακολουθώντας την αντίστοιχη διαδικασία σε αυτές τις περιπτώσεις, η La Liga δεν θα πραγματοποιήσει την προηγούμενη διαδικασία θεώρησης για την απομάκρυνση του παίκτη από την ομοσπονδία εάν δεν έχουν πληρώσει προηγουμένως το ποσό της εν λόγω ρήτρας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.