Λ. Βόσδου: «Δεν «τρελάθηκα» με το ντέρμπι - Το περίμενα κάπως καλύτερο»

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2020

ΣτοMetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Βόσδου. O παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Άρη και της Παναχαϊκής, αλλά και «γείτονας» του Τζο Μπάιντεν, τοποθετήθηκε αναφορικά με το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95.5

«Το είδα το ντέρμπι, δεν τρελάθηκα. Υπήρχε το πάθος και η δύναμη αλλά το περίμενα κάπως καλύτερο. Και ο Άρης έχει παίκτες με ποιότητα, αλλά και ο ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί υπήρχε άγχος, το ποδόσφαιρο είναι χαρά, αν χάσουμε χάσαμε. Πρέπει να το χαιρόμαστε». 

«Θυμάμαι πολύ καλά τι λέγανε όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία. Και οι δύο είναι πολύ μεγάλες ομάδες, υπήρξε μια ατυχία, ένα κακό αποτελέσμα, θα τους κρεμάσουμε όλους δηλαδή; Έχει κάνει κανείς καμία σύμβαση με τον θεό για να κερδίζει συνέχεια;» 

Για το ντέρμπι βγαίνουν άλλα πράγματα στην φόρα, εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτά, δεν με ενδιαφέρουν. Θέλω να ασχοληθώ με το αγωνιστικό. Έχει ανέβει καθόλου το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου από όλους αυτούς του ξένους παίκτες; Δεν είμαι κατά των καλών ξένων παικτών. Ο ΠΑΟΚ, έβαλε μικρούς μέσα και πάνε πολύ καλά, πρέπει να τους προσέξει».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.