«L’Echo»: «Συλλήψεις για εγκληματική οργάνωση - Ανάμεσα τους η Εύα Καϊλή»

Metrosport Team11 Δεκεμβρίου 2022

Οι αρχές του Βελγίου κάνουν λόγο για τέσσερις συλλήψεις που έγιναν για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιεί ονόματα.

Επίσης, αναφέρεται ότι δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα, χωρίς επίσης να διευκρινίζεται ποια, ενώ τονίζει ότι την Παρασκευή βρέθηκαν υπό κράτηση έξι άτομα. Παράλληλα η Βελγική ιστοσελίδα «L’Echo» σημειώνει ότι η Εύα Καϊλή είναι μία από τους συλληφθέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρχών αναφέρει ότι «υπάρχουν υποψίες ότι τρίτα μέρη σε πολιτικές ή και στρατηγικές θέσεις εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έλαβαν μεγάλα χρηματικά ποσά ή τους προσφέρθηκαν σημαντικά δώρα για να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ευρωβουλής. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν από τον ανακριτή που ηγείται της έρευνας στις Βρυξέλλες. Κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά. Δύο άτομα αφέθηκαν ελεύθερα από τον ανακριτή». «Έρευνα έγινε και στο σπίτι δεύτερου βουλευτή γύρω στις 20:00 το βράδυ την προηγούμενη νύχτα», συνεχίζει.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.