Κυζερίδης: «Για να έρθει μια συμφωνία με τον Άρη, πρέπει να τη θέλουμε και οι δυο»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Ανοιχτή την πόρτα σε μια πρόταση του Άρη έχει ο Νίκος Κυζερίδης σύμφωνα με όσα είπε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άρη και μια ενδεχόμενη επιστροφή: «Πρέπει να είσαι ειλικρινής και πάνω από όλα άνθρωπος. Να σεβόμαστε αυτό που κάνουμε όπως το κάνουμε. Θα ήθελα να είμαι ειλικρινής. Έχω παίξει στον Άρη, έχω παίξει για αυτή την ομάδα, έχω ματώσει, έχω κλάψει. Είμαι τυχερός που υπάρχει αυτή η αγάπη όχι μόνο από τους φίλους του Άρη αλλά και από τους άλλους φιλάθλους.

Έχω γίνει καλύτερος. Από εκεί και πέρα αυτή τη συμφωνία θα πρέπει να τη θέλουν και οι δύο. Όταν ένας παίκτης έχει παίξει στον Άρη, περιμένει από τον Άρη μια πρόταση όχι από ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα η αγάπη και ο σεβασμός μένει. Αν οι συνθήκες είναι ευνοϊκές φυσικά και θα μπορούσα να έρθω αλλά για το κομμάτι που γνωρίζω»

Για τα νέα ταλέντα: «Με λυπεί αυτό το γεγονός. Αυτά τα 10 χρόνια έχω δει ελληνόπουλα που έχουν ταλέντο και μπορούν να γίνουν πρωταθλητές. Υπάρχουν ταλέντα στις ακαδημίες αλλά κάποιος πρέπει να τα βοηθήσει. Να υπάρχει μια ειλικρινής σχέση με τη ζωή. Έρχονται από την Τουρκία σκάουτερ και παίρνουν τα μικρά ταλέντα της χώρας τους. Είναι κρίμα να χάνονται τα ταλέντα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.