«Ίσως πολλοί να μην πίστεψαν στον Μάντζιο, αλλά δίνει το κάτι παραπάνω στον Άρη»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2021

Ο πρώην παίκτης του Άρη αλλά και του Απόλλωνα Πόντου, Λεωνίδας Κυβελίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πιθανή παραμονή του Λούκας Σάσα, την πορεία των κιτρινόμαυρων και τη δουλειά του Άκη Μάντζιου με τον οποίο συνεργάστηκε στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παραμονή του Σάσα στον Άρη:

«Σίγουρα είναι μια πολύ καλή κίνηση. Έχει δείξει ο παίκτης τακτικά στοιχεία αλλά και πολύ ψυχή και πάθος, κάτι που χρειάζεται η φανέλα του Άρη. Είναι πολύ καλός. Πολλοί παίκτες του Άρη είναι σε καλή κατάσταση φέτος».

Για τη δίψα που βγάζει στο γήπεδο ο Άρης ως ομάδα:

«Αυτό που έχω παρατηρήσει κι εγώ είναι πως οι παίκτες του Άρη είναι πολύ προσηλωμένοι στο παιχνίδι τους και σε συνδυασμό με το πάθος βγάζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο».

Για τη συμβολή του Άκη Μάντζιου σ’ αυτό:

«Είχα κι εγώ τον κ. Μάντζιο στην Κέρκυρα. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, δίνει ψυχολογία και είναι πολύ κοντά στους παίκτες. Από την πρώτη μέρα που πήγε στον Άρη ίσως να μην τον πίστεψαν πολλοί. Αξίζει όμως και με το παραπάνω. Μακάρι να παραμείνει και να καταφέρει κάτι πολύ καλό για τον σύλλογο».

Για το αν είχε αμφιβολίες, στο ότι ο Άρης έχει υψηλότερες απαιτήσεις από άλλες ομάδες που είχε προπονήσει ο Μάντζιος:

«Είναι διαφορετικές καταστάσεις. Ο κ. Μάντζιος όμως έχει εμπειρία από τον Άρη, είχε αγωνιστεί στην ομάδα και γνώριζε τα δεδομένα. Ήταν εξ αρχής συνειδητοποιημένος πως αν κατάφερνε με τον τρόπο που λειτουργεί, θα είχε πολύ καλό αποτέλεσμα. Και οι παίκτες τον εμπιστεύτηκαν. Μακάρι στο τέλος να κάνει πραγματικότητα κάτι που δεν το περίμενε κανείς από την αρχή».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα στον οποίο αγωνίστηκε και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου:

«Δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι διαβασμένη και πειθαρχημένη ομάδα, με το μοτίβο του κ. Γιαννίκη. Όταν υπάρχει δίψα για τη φανέλα και το ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και μακάρι να δούμε δύο πολύ καλούς ημιτελικούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.