Κυρίζογλου: «Ο Αυγενάκης έκανε λάθος και είναι μια απόφαση κατά της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Metrosport Team07 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, και μίλησε για την απόφαση του Υπουργείου Αθλητισμού για μη χρηματοδότηση των προγραμμάτων άθλησης και την αντίδραση των Δήμων όλης της Ελλάδας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ένα μέρος των χρημάτων έβαζε η ΓΓΑ και ένα μέρος έβαζαν οι Δήμοι στα προγράμματα άθλησης. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σαν ΓΓΑ μερικές μέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους και όταν οι γυμναστές έχουν οργανώσει τη ζωή τους και τον οικογενειακό τους προγραμματισμό και 20 μέρες πριν μαθαίνουν πως δεν έχουν δουλειά.

Δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι κυβέρνηση. Ο κ.Αυγενάκης έκανε λάθος και είναι μια απόφαση κατά της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Υφυπουργός είπε στη Βουλή πως δεν καταργούνται αλλά πως δεν θα δοθούν τα χρήματα, στην ουσία σαν να μας λέει να τα καταργήσουμε εμείς. Ας βγει να μας δώσει μια εξήγηση ο κ. Αυγενάκης, ότι κάποιος άλλος έκοψε τη χρηματοδότηση.

Το 2020 είχε επανασχεδιάσει τα προγράμματα αυτά ο κ.Αυγενάκης, τώρα πάλι θα κάνει το ίδιο; Πιέζουμε να αλλάξει την άποψή του ο Υφυπουργός για τη χρηματοδότηση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.