Κυριζίδης για τις ταμπέλες στο πάρκο αθλητικής φιλίας: «Θα βάλουμε νέες και θα βρούμε τους δράστες»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2022

Πριν 10 μέρες με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, εγκαινιάστηκε το πάρκο της Αθλητικής Φιλίας στη μνήμη των παιδιών, που το νήμα της ζωής τους κόπηκε άδικα και πρόωρα εξαιτίας της οπαδικής βίας.

Κάνοντας μια βόλτα στο ίδιο πάρκο διαπιστώνει κανείς ότι λείπουν οι ταμπέλες με τα ονόματα των αδικοχαμένων φιλάθλων, όπως αποκάλυψε χθες το Mynews.gr.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το θέμα λέγοντας ότι δόθηκε άμεσα η εντολή για την αντικατάστατη των πινακίδων και τονίζοντας ότι θα σταθούν απέναντι σε κάθε άρρωστο μυαλό. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δώσαμε εντολή άμεσα να ετοιμαστούν νέες πινακίδες και ζητήσαμε αν υπάρχουν κάμερες να βρεθούν τα άτομα που το έκαναν και να τιμωρηθούν. Όσες φορές και να προσπαθήσουν αυτοί οι άρρωστοι τύπου και να καταστρέφουν το ιερό αυτό πάρκο κατά της βίας, τόσες θα είμαστε εκεί και θα τις βάζουμε. Η δολοφονία του Άλκη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν θα ανεχθούμε τέτοιους άρρωστους δολοφόνους! Δεν είναι μόνο η φθορά, αλλά αυτός ο άνθρωπος πόσο άρρωστο μυαλό έχει; Υπάρχει μια αρρωστημένη κατάσταση και μια λογική ότι μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Θα είμαστε απέναντι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.