Κυριαζής - Σατζόγλου: «Τελικός στη Νέα Υόρκη με Ελληνικές σημαίες και όχι σημαίες ομάδων»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα φιλοξενήθηκαν ο Γιώργος Κυριαζής και ο Πάνος Σατζόγλου.

Αμφότεροι ζουν στην Αμερική kai τοποθετήθηκαν αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, για το ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος να γίνει στη Νέα Υόρκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ο κ. Κυριαζής ανέφερε: «Ήμουν στη Νέα Υόρκη, αλλά λίγο πιο βόρεια, είναι διαφορετικά όταν περνάς τον Ατλαντικό, αλλά εγώ αισθάνομαι Έλληνας. Τώρα είμαι προπονητής στην Εθνική ομάδα των γυναικών και είναι κάτι πολύ ωραίο». Δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλά είναι πολύ ωραία ιδέα και πρωτοποριακή. Αν γίνει ένα τέτοιο γεγονός στην Αμερική θα γεμίσει ένα γήπεδο από τους Έλληνες που υπάρχουν στις ΗΠΑ και θα έρθουν από πολλές περιοχές. Υποτίθεται πως είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και δεν πρέπει να την καταστρέψουμε».

Ο δημοσιογράφος κ. Σατζόγλου μίλησε αρχικά για το Metropolis 95.5: «Το ίντερνετ έχει ανοίξει την ομπρέλα όλων των ραδιοφώνων και θα ήθελα να πω πως το Metropolis 95.5 το ακούμε στην Αμερική, είναι μία μεγάλη παρέα και επιτελείται όλοι σας ένα μεγάλο έργο και συγχαρητήρια και στον Κ. Ανδρώνη για την επιτυχία και για τον ραδιοφωνικό σταθμό».

Ενώ για τον τελικό ανέφερε: «Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στην Αμερική, δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει με τα εισιτήρια, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει και στην Αυστραλία κάποια στιγμή. Μπορούμε να δούμε έναν τελικό με οικογένειες που είναι εδώ χρόνια και να έχουν ελληνικές σημαίες και όχι σημαίες ομάδων. Στην Αμερική δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να γίνουν επεισόδια γιατί υπάρχουν αυστηρές ποινές, αλλά στην Αμερική δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί Έλληνες από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά πιο πολύ από τη Νότια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.