Κυριαζής: «Χρειάζεται ειδική διαχείριση η Εθνική Γυναικών»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2020

Ο νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών ποδοσφαίρου και βετεράνος αμυντικός του Ηρακλή, Γιώργος Κυριαζής, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη νέα σελίδα στην προπονητική του καριέρα και τον Ημίθεο.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ήμουν στις ΗΠΑ, στην πολιτεία της Ν. Υόρκης, αλλά βόρεια, κοντά στα σύνορα με τον Καναδά. Τώρα επέστρεψα στην Ελλάδα. Ανέλαβα την Εθνική ομάδα Γυναικών. Κάποιοι προπονητές στο ποδόσφαιρο έκαναν καριέρα χωρίς να έχουν παίξει ποδόσφαιρο. Οι γυναίκες δεν παίζει ρόλο αν ασχολούνται με ποδόσφαιρο ή αθλήματα. Θέλουν έναν ιδιαίτερο τρόπο προσέγγισης. Αυτά περάσανε, είναι παλιά. Έντονες αντιδράσεις δεν υπάρχουν. Οι γυναίκες θέλουν σεβασμό, δικαιοσύνη και ειλικρίνεια. Περισσότερο από τους άνδρες. Είναι πιο συναισθηματικές. Ποτέ δεν ήμουν και ως παίκτης να αντιδρώ υπερβολικά. Αυτό ακολουθώ και τώρα στα 40 μου».

Για τον Ηρακλή: 

«Τι να πω… Μια από τα ίδια; Επειδή κάθε χρόνο συζητάω, κάθε χρόνο από την τελευταία δεκαετία, λέμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορεί να βρει το δρόμο του. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Ηρακλή και προσπαθούν να τον φέρουν στον ίσιο δρόμο, αλλά δεν γίνεται για πολλούς λόγους. Κακά τα ψέματα χρειάζονται και χρήματα, όχι μόνο διάθεση. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, είναι δύσκολοι οι καιροί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.