Κυριάκος: «Θα βγει δεύτερος ο Άρης, πολύ καλός ο Μάντζιος»

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Κυριάκος.

Ο Έλληνας άσος που έχει αγωνιστεί και στον Άρη και στον Ολυμπιακό σχολίασε το χθσεινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη φετινή πορεία των «κιτρινόμαυρων»

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Κυριάκος:.

Για τον Άρη: «Το είδα το ματς,. Πραγματικά έπαιξε πολύ καλά, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Έστω και στο τέλος πηρέ τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Το έχω ξαναπεί. Ο κ. Μάντζιος είναι πολύ καλός προπονητής και φαίνεται ότι ήταν πολύ διαβασμένος. Άλλωστε πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες έπαιξαν και το ματς κυπέλλου. Έχει πολύ καλή αντίληψη την ώρα του παιχνιδιού, διαβάζει το ματς και κάνει τις κατάλληλες αλλαγές».

Για τον Μήτρογλου και αν το γκολ του δώσει ψυχολογία: «Γι αυτό έστησε την μπάλα , για να πάρει ψυχολογία αφού ο επιθετικός τρέφεται από τα γκολ. Είχε καιρό να αγωνιστεί. Ψάχνει τα πατήματά του και μετά το γκολ θα φτιάξει και την ψυχολογία του. Μαθαίνει και τους συμπαίκτες του και σιγά σιγά θα είναι ο Μήτρογλου που ξέρουμε».

Για το χτύπημα του πέναλτι κατά του Ολυμπιακού: «Ο Μήτρογλου αγωνίζεται πλέον στον Άρη είναι επαγγελματίας. Έδειξε αυτοπεποίθηση και μεγάλη προσωπικότητα στήνοντας την μπάλα για το πέναλτι. Θα είναι έτοιμος γι αυτό παίρνει χρόνο, σιγά σιγά θα γίνει αυτός που ξέρουμε. Και γι αυτό αποκτήθηκε άλλωστε».

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Θα παιχτεί μέχρι τελευταία αγωνιστική. Μου αρέσει ότι άλλαξε νοοτροπία ο Άρης, πάει σε όλα τα ματς για να κερδίσει ανεξαρτήτως αντίπαλου. Πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι θα τα καταφέρει να τερματίσει στη 2η θέση που το έχει ανάγκη η ομάδα και ο κόσμος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.