Κυριάκος: «Πρέπει να ρισκάρει ο Μπούργος»

Metrosport Team11 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην άσος του Αρη, Τάσος Κυριάκος, και μίλησε για την αναμέτρηση του Αρη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κόνφερενς Λιγκ, την προσπάθεια ανατροπής του εις βάρος του σκορ και την πρόκριση, σχολίασε την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Μπούργος ενώ ξεχώρισε το σύνολο που έχει φτιάξει ο Αργεντίνος τεχνικός.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, καλή ομάδα η Μακάμπι, έχει πιο πολλά επίσημα και το σκορ του πρώτου αγώνα υπέρ της. Τελείως διαφορετικό παιχνίδι, ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Αρη, δεν πρέπει οι παίκτες να ενθουσιαστούν, χρειάζεται υπομονή. Θα δώσει ώθηση ένα γρήγορο γκολ. Εύχομαι να πάνε όλα και να πανηγυρίσουμε μια νίκη και μια μεγάλη πρόκριση».

Για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει ο Μπούργος: «Πρέπει να ρισκάρει ο Μπούργος, αλλά στα πρώτα 15 λεπτά πρέπει να διαβάσει το στήσιμο της Μακάμπι και από εκεί και πέρα να τα δώσει όλα για όλα για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθεί γκολ, γιατί όσο περνάνε τα λεπτά παραμένουν οι ελπίδες σου. Οσο κρατάς την μπάλα στα πόδια σου, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να πετύχεις κάποιο γκολ».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Ολοι οι καινούριοι είναι πολύ καλοί παίκτες, δεν ξεχωρίζω κάποιον ιδιαίτερα, ο Μπούργος έχει φτιάξει ένα δυνατό σύνολο. Αυτό είναι καλό για την ομάδα, να μην εξαρτάται από έναν παίκτη, αλλά όλη η ομάδα να έχει σταθερή απόδοση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.