Κυριάκος Λαζαρίδης: Ο διαιτητής μόνιμα δέχεται ένα μπούλινγκ και το μυστικό είναι πόσο θα αντέξεις

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2023

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση του διαιτητή Κυριάκου Λαζαρίδη και των δύο παιδιών του, του Μάρκου και του Μάριου που είναι εν ενεργεία διαιτητές. Μιλώντας στο στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Κυριάκος Λαζαρίδης επισήμανε: 

''Τέτοιο φαινόμενο δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα. Πατέρας και γιος να σφυρίζουν εν ενεργεία. Εγώ σφυρίζω παιχνίδια της ΕΠΣΜ. Είμαι 56 ετών και σφυρίζω ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια. Ο γιος μου ο Μάρκος από τα 15 του σφυρίζει και τώρα είναι βοηθός στη Γ΄ Εθνική. Ο άλλος μου γιος σφυρίζει κι αυτός στην ΕΠΣΜ. 

Ποτέ δεν τους πίεσα να κάνουν κάτι με το ζόρι. Αν μπορούσα να γράψω βιβλίο γι΄ αυτά που βλέπω στα γήπεδα, θα ήταν ένα ευχάριστο βιβλίο.

 Ο διαιτητής μόνιμα δέχεται ένα μπούλινγκ και το μυστικό είναι πόσο θα αντέξεις αυτό το πράγμα. Ένας διαιτητής πρέπει να οπλίζεται και να παίρνει εφόδια από παλιούς διαιτητές για να μπορεί να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες. Μία δυσάρεστη στιγμή ήταν όταν πήγα να προστατεύσω έναν βοηθό μου, αλλά δεν τα κατάφερα. Τον χτύπησαν οπαδοί και παράγοντες της ομάδας και ήταν ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό για μένα. 

Η διαιτησία είναι μαγεία. Θα αδικήσω άτομα, αλλά κάθε σύνδεσμος έχει εξαιρετικούς διαιτητές. 

Έχουμε ικανότατους διαιτητές ως Ελλάδα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news - Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.