Κυριάκος Κυριάκος: «Ασύλληπτη η απώλεια, αναντικατάστατος ο Σταύρος Σαράφης»

Metrosport Team13 Οκτωβρίου 2022

Πένθος σήμερα (13/10) από την είδηση εδώ και λίγη ώρα ότι έφυγε από την ζωή ο «Καίσαρας» του ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Σαράφης. Πένθιμο το κλίμα και στα social media εδώ και λίγη ώρα με ανθρώπους που βρίσκονται στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και στην οικογένεια του «δικεφάλου» γενικότερα να αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον Σταύρο Σαράφη.
Έτσι και ο Κυριάκος Κυριάκος, έστειλε το δικό του... αντίο στον εκλιπόντα Σταύρο Σαράφη με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Σε αυτή απεικονίζεται ο ίδιος, μαζί με τον Σταύρο Σαράφη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΟΑΚΑ, σε έναν από τους τελικούς Κυπέλλου που έπαιξε τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του :Καλό ταξίδι «Σταύρακα»…

Εδώ η οδύνη είναι πραγματικά τεράστια και η απώλεια ασύλληπτη. «Έφυγε» ο πιο κιμπάρης, αυθεντικός, διακριτικός, ταπεινός «υπηρέτης» του ΠΑΟΚ. Ένας υπέροχος, γλυκός, περήφανος, υποστηρικτικός άνθρωπος, μια πηγή έμπνευσης για την υπομονή, την επιμονή και την αφοσίωση. Λένε ότι ουδείς αναντικατάστατος. Και σ´αυτό ο Σταύρος Σαράφης είναι η εξαίρεση του κανόνα. Δεν αντικαθίστανται τόσο μοναδικοί άνθρωποι. Συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά του, όσο και σε όσους τον λάτρεψαν. Καλό ταξίδι «Σταύρακα»!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.