Κυριακίδης: «Όσο περνούν τα χρόνια θα γίνεται καλύτερος ο Κοτάρσκι»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης, με τον γκολκίπερ του Ποσειδώνα Μηχανιώνας να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση του Άρη με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και για τους διακριθέντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ έκανε ειδική μνεία στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Αρχικά για τον ίδιο και τις κινήσεις που κάνει τώρα, ανέφερε: «Τώρα αγωνίζομαι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ενώ είμαι και προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Καρδίας, επίσης έχω ξεκινήσει και τη δική μου εταιρεία με γάντια για γκολκίπερ, περνάνε από έλεγχο, τα καταλαβαίνω εμπειρικά και θέλω να αφήνει το μεγαλύτερο ποσοστό τερματοφυλάκων ικανοποιημένο. Υπάρχουν πολλών ειδών γάντια. Βρίσκομαι 18 χρόνια κάτω από τα δοκάρια».

Για την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Λεβαδειακό: «Η παράδοση απέναντι στον Άρη είναι με τον Λεβαδειακό καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να κερδίσουν χρόνια στη Λιβαδειά, αλλά συνήθως έβαζε δύσκολα στον Άρη ο Λεβαδειακός, τώρα ωστόσο ερχόμαστε έπειτα από μία διακοπή ενός μήνα».

Για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι: «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, τα πρώτα δείγματα του είναι πολύ θετικά. Δεν είναι μόνο η ικανότητα του με τα πόδια υπάρχουν και άλλες ικανότητες του που είναι πολύ καλές και όσο περνούν τα χρόνια θα γίνεται ακόμα καλύτερος, είναι πολύ εξελίξιμος γκολκίπερ».

Για τους τερματοφύλακες που διακρίνονται στο Μουντιάλ: «Οι τερματοφύλακες δίνουν και προκρίσεις, δεν είναι μόνο ότι πιάνουν τα πέναλτι, είναι σημαντικές επεμβάσεις με τους περισσότερους να βρίσκονται σε καλές ηλικίες έχοντας μπροστά τους μέλλον. Ο Μπόνο είναι 31 ετών και ο Λιβάκοβιτς 27, έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.