Το fair play της χρονιάς μέσα από το Metropolis 95.5

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν ο προπονητής του Απόλλωνα Ευρωπού Αλέξης Κυριακίδης και ο πρόεδρος της ΑΕ Πολυκάστρου Γιώργος Αβραμίδης.

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από το fair play που έπαιξε η ομάδα του Πολυκάστρου στο κρίσιμο παιχνίδι των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο Μωυσιάδης του Πολυκάστρου δεν αντιλήφθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σταμάτησαν για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε συμπαίκτη του που συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σκόραρε.

Τότε ο προπονητής και ο πρόεδρος της ΑΕΠ αποφάσισαν να αφήσουν τους αντιπάλους τους να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν, αγνοώντας την κρισιμότητα του αγώνα.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κυριακίδης και ο Γιώργος Αβραμίδης δήλωσαν:

Αλέξης Κυριακίδης: «Ήταν μια αξιέπαινη κίνηση. Έγινε μια φάση που οδήγησε σε ένα γκολ στην ΑΕΠ. Ένας παίκτης του Πολυκάστρου έβγαινε σε θέση για γκολ και χτύπησε με τον τερματοφύλακά μας. Ολοι σταμάτησαν, τα πόδια τους είναι ακόμα πρησμένα. Ένας παίκτης του Πολυκάστρου που δεν κατάλαβε τι έγινε, σκόραρε εναντίον μας».

Γιώργος Αβραμίδης: «Ο επιθετικός της ομάδας μου δεν αντιλήφθηκε τι έγινε, σούταρε και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα. Ενώ βρισκόμουν στην κερκίδα , κατέβηκα στο γήπεδο και μαζί με τον προπονητή πήραμε την απόφαση να δεχτούμε γκολ γιατί το παιχνίδι έπρεπε να γίνει με ίσους όρους. Αφήσαμε τον Απόλλωνα Ευρωπού να βάλει το γκολ για να γίνει το 1-1. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αυτό πρέπει να πρεσβεύει. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και την ομάδα του Απόλλωνα καθώς μας χειροκρότησαν αναγνωρίζοντας την κίνηση που κάναμε».

Αλέξης Κυριακίδης: «Δεν υπάρχουν λόγια για την κίνηση που έκαναν. Όλη η κερκίδα τους συνεχάρη για την κίνηση σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι μπαράζ και όποιος κέρδιζε, περνούσε στον τελικό των πλέι οφ».

Γιώργος Αβραμίδης: «Δε χρειάζεται να μας τιμήσουν. Να ευχαριστήσω τον Αλέξη και τον Απόλλωνα για τη φιλοξενία. Τέτοιοι αγώνες προάγουν το ποδόσφαιρο και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό. Να γίνει ένας καλός αγώνας και ο καλύτερος να κερδίσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.