Κυριακή, ωραία μέρα για γκολ

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος20 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από ένα… μεσοβδόμαδο Σαββατοκύριακο, πάμε και στο κυριολεκτικό. Είχαμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Ιταλία, αλλά και ματς στην Ισπανία από το… μέλλον γιατί έρχεται Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο.

Και στην Ιταλία και στην Ισπανία το ενδιαφέρον μεγαλώνει τόσο στην κορυφή όσο και στις θέσεις του υποβιβασμού. Βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο και καλό ανταγωνισμό. Ξεκινάω από την Ιταλία όπου κυρίως θα μείνουμε στα κυριακάτικα ματς που έχουν να μας δώσουν ελπίζω και ωραία 90λεπτα και γκολ. Από τα παιχνίδια του Σαββάτου δεν βγάζω κάποια μεγάλη ευκαιρία. Μπερδεμένο το Φιορεντίνα-Βερόνα, δεν λες ευκαιρία το διπλό της Γιουβέντους στην Πάρμα, ούτε κάτι πολύ ελκυστικό στο Σαμπντόρια-Κροτόνε. 

Τορίνο και Μπολόνια είναι ματς που το θέλουν και οι δύο, που θα παίξουν ανοικτά και εκτιμώ πως θα μας δώσει Combo GG&Over. Η Ίντερ δεν ήταν καλή με τη Νάπολι παρ’ ότι κέρδισε, η Σπέτσια έκανε καλό ματς με τη Μπολόνια και έχει τον Ν’Ζολά σε καυτή φόρμα. Με τη συμπαθητική εικόνα της Σπέτσια εκτός έδρας το GG είναι στα υπόψη. Εξίσου μπερδεμένα ως προς το σημείο τα Κάλιαρι-Ουντινέζε και Μπενεβέντο-Τζένοα, αλλά στάση στο Mapei θα κάνουμε γιατί και η Σασουόλο είναι δυνατή, σκοράρει και παίζει καλό ποδόσφαιρο και η Μίλαν έρχεται από δύο σερί 2-2 και έχασε έδαφος. Είναι ματς για Combo GG&Over. Όπως και το Αταλάντα-Ρόμα που θα διαλέξω το ίδιο σημείο ανεβάζοντάς στο σε GG&Over 3,5. Αν δεν έκανε την καλή ισοπαλία στο Τορίνο η Αταλάντα, ίσως και το 2&Over να ήταν η επιλογή μου, αλλά το σκέφτομαι… Λάτσιο-Νάπολι βλέπω επίσης Combo GG&Over. Αν δεν έλειπαν Ινσίνιε-Μέρτενς (συν τον Οσίμεν) θα διάλεγα 2&Over και λόγω παράδοσης.

Στην Ισπανία η φορμαρισμένη Θέλτα είναι δικαίως φαβορί κόντρα στην Αλαβές και στο ανέβασμά της μπορεί να πετύχει ακόμη μια νίκη. Η Βαλένθια πιστεύω πως μπορεί να βάλει έστω ένα στο Καμπ Νου για να προτιμήσουμε το GG&Over με την Μπαρτσελόνα. Θα αποφύγω τη Σοσιεδάδ που θα πάει με απουσίες στο Λεβάντε, αν και προφανώς είναι καλύτερη ομάδα, η Σεβίλλη δεν κέρδισε όντας… μαγική στη Μαδρίτη τη Χετάφε και δεν με τρελαίνει η νίκη της επί της Βαγιαδολίδ, ενώ θεωρώ αρκετά ανοικτό σε πρόβλεψη το Γρανάδα-Μπέτις…

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ GG&OVER

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ GG&OVER 3,5

ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ GG&OVER

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.