Κυψέλη - Πατέρας 7χρονου: «Θέλω να τον σκοτώσω»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2022

Συνεχίζονται οι φρικτές αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Κυψέλη με θύμα τον 7χρονο που δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον σύντροφό της. Την παραδειγματική τους τιμωρία ζητά ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του, ο οποίος έμαθε μόλις σήμερα το φρικτό έγκλημα, ενώ δεν γνώριζε ότι τα δυο του παιδιά -τόσο ο 7χρονος όσο και η κόρη του- για αρκετά χρόνια ζούσαν μια κόλαση, καθώς δεν είχε επικοινωνία μαζί τους, ενώ όπως αναφέρει χαρακτηριστικά νόμιζε ότι αφήνοντας τα παιδιά στην μητέρα τους θα βρίσκονταν σε καλά χέρια. Ο ίδιος γνωστοποίησε μιλώντας στον Alpha ότι δεν γνώριζε πως η κόρη του δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ζητά την τιμωρία των δραστών

Ο πατέρας που έχει νοσηλευτεί και άλλες φορές, λέει ότι η σύζυγός του ήταν καλή μητέρα ενώ λέει ότι δεν ήξερε τον σύντροφό της. Όπως αποκαλύπτει δεν είχε επικοινωνία με τα παιδιά ή με την σύζυγό του και την ίδια στιγμή ζητά την αυστηρή τιμωρία του δράστη.

«Θέλω να βγω να τον σκοτώσω», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του πατέρα για τον σύντροφο της μητέρας. Η στάση της μητέρας σοκάρει καθώς φαίνεται τελείως απαθής. Ακόμα και στις απολογίες της δεν δείχνει μετανιωμένη ενώ οι προσπάθειές της στρέφονται στο να βγάλει την ευθύνη από πάνω της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.