Κυπελλούχος η ΑΕ Ευόσμου

Δημήτρης Καλαϊτζής27 Μαρτίου 2024

Κυπελλούχος ΕΠΣΜ για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η ΑΕ Ευόσμου. Η ομάδα του Γιώργου Τσουκαλίδη έκανε την έκπληξη στον μεγάλο τελικό, καθώς επικράτησε 1-0 του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο γήπεδο της Τούμπας. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αντωνακόπουλος στο 78ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Αχαλινόπουλου, ο Αντωνακόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τεντζέρη και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του. 

Πλέον, η ΑΕ Ευόσμου ρίχνει όλο το βάρος της στα μπαράζ που θα ακολουθήσουν για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο 53ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΜ ήταν αφιερωμένος στον αείμνηστο δημοσιογράφο Σταύρο Ρεπανά, του οποίου η συμβολή και η προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ήταν τεράστια. Ο γιος του Αντώνης πήρε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της Επιτροπής του Κυπέλλου, Μπάμπη Κυργιάννη.

Οι συνθέσεις:

Ποσειδώνας Μηχανιώνας (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννούσης (71’ Κίζυλης), Νικολαΐδης (71’ Τσιπούρας), Λαγόντζος, Καλλίδης, Τσαπακίδης, Σαλιάρης (87’ Παπαδόπουλος), Τεμερτζόγλου, Κάκκο, Μαρμαρίδης (87’ Χατζηβασιλειάδης), Κωστίκος (87’ Παστράς). 

ΑΕ Ευόσμου (Τσουκαλίδης): Αργυρόπουλος, Αχαλινόπουλος, Τάνγκου, Μαργαρίτης, Τρόκας, Περτσιούνης, Ξανθόπουλος, Καρατζάογλου, Λάμι (75’ Κυριακίδης), Αντωνακόπουλος (89’ Πολίτης), Ντόκου (67’ Τσέλα).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.